Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Wie zijn wij?

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Wie zijn wij?

RN Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau. Personen die te maken krijgen met letselschade als gevolg van verkeersongevallen of bedrijfsongevallen zijn bij ons op de goede plek. Wij ontzorgen u als u slachtoffer bent geworden. U mag vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring. Onze diensten zijn voor u geheel kosteloos. We verhalen de kosten altijd op de verzekeraar van de tegenpartij.

Deskundig en ervaren

Op een professionele manier helpen wij u bij het uitzoeken van de aansprakelijkheid. Ook voor het verhalen van de schade op de verantwoordelijke partij kunt u op ons rekenen. Wij kiezen hierbij voor een professionele en zakelijke benadering. Als cliënt mag u rekenen op een goed persoonlijk contact. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben zeker ook oog voor de eventuele maatschappelijke en sociale gevolgen van het letsel. Wij doen er alles aan om voor u een rechtvaardige vergoeding te realiseren. U kunt uw gegevens achterlaten op onze website. We nemen dan binnen 60 minuten contact met u op.

Werkzaam in heel Nederland

Waar u ook woont in Nederland, als u een ervaren en deskundig letselschadebureau zoekt, mag u bij ons aankloppen. We zijn een snel groeiend kantoor en werken inmiddels door het hele land. Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam. Continu blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons gebied. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog aangeschreven. U krijgt dan ook te maken met ervaren experts en juristen. We gaan voor de maximale schadevergoeding. Onze rechtshulp is tenslotte voor u als cliënt geheel kosteloos. Waar u ook woont in Nederland, neem geheel vrijblijvend contact op als u te maken heeft met letselschade. Wij zijn landelijk actief, dus onze ervaren experts kunnen u zeker helpen.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.