Arbeidsongeval met letsel

Wanneer je letsel hebt opgelopen doordat je betrokken was bij een ongeval op je werk, dan is er sprake van een arbeidsongeval. Een arbeidsongeval hoeft niet per definitie plaats te vinden op je werk, maar kan ook voorkomen als je onder werktijd onderweg bent. Heb jij hiermee te maken? Dan is in veel gevallen je werkgever aansprakelijk en kan daar de schade worden verhaald. RN Letselschade helpt jou in deze situatie. Ook wanneer de schade onverhoopt niet te verhalen is op jouw werkgever, brengen wij geen kosten bij jou in rekening. Dit is het voordeel van ons no cure no pay-principe.

Aansprakelijkheid bij een arbeidsongeval

Na een arbeidsongeval kan het voorkomen dat jij, door het opgelopen letsel, je werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Je loopt hierdoor niet alleen inkomsten mis, maar hebt waarschijnlijk ook te maken met de kosten voor een ziekenhuisbezoek en eventuele medicijnen. In principe is jouw werkgever aansprakelijk voor de schade. Dit betekent dat je een schadevergoeding kan claimen na het arbeidsongeval bij je werkgever. Dit kan alleen als aangetoond kan worden dat je werkgever niet voldaan heeft aan de zorgplicht. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de werkomstandigheden onveilig waren of een machine niet goed werkte. Kan je werkgever echter aantonen dat hij volledig aan de zorgplicht voldaan heeft, of dat jij schade hebt opgelopen door roekeloos gedrag, dan is hij niet aansprakelijk. Hij hoeft jou dan geen schadevergoeding te betalen na het arbeidsongeval. Ook in dit geval helpt RN Letselschade jou kosteloos verder. Je kan altijd vertrouwen op ons no cure no pay-principe. 

Schadevergoeding arbeidsongeval

Heb je letsel opgelopen tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met RN Letselschade. Wij zijn werkzaam door het hele land en helpen jou overal een schadevergoeding te krijgen na een arbeidsongeval met letsel. Wist je dat er ook digitaal veel mogelijk is? Als het bijvoorbeeld door ernstig letsel niet mogelijk is om bij ons langs te komen kunnen wij digitaal contact onderhouden en op deze manier veel regelen. Wij kunnen ook altijd bij jou langskomen op locatie. Onze letselschade-experts staan altijd en overal voor jou klaar.

Contact schadevergoeding na arbeidsongeval

Wanneer je letsel hebt opgelopen tijdens een arbeidsongeval, kan je meteen contact opnemen met RN Letselschade. Dankzij onze gratis letselschadescan ontvang jij binnen 60 minuten advies van één van onze ervaren letselschadespecialisten en weet je meteen waar je aan toe bent. Na een kennismakingsgesprek gaan wij meteen van start met het letselschadeproces. Wij zorgen ervoor dat jij de maximale schadevergoeding ontvangt na het arbeidsongeval. Dit is voor jou geheel kosteloos; wij verhalen alle kosten bij de aansprakelijke partij. Wil je meteen melding maken van een arbeidsongeval? Neem dan nu contact met ons op. RN Letselschade helpt je graag verder.

Meteen jouw arbeidsongeval melden?

Onze letselschadespecialisten staan voor jou klaar. Als je nu meteen jouw letselschade meldt, spreek je gegarandeerd binnen 60 minuten een expert die jou vrijblijvend verder helpt. Met onze gratis letselschadescan weet jij meteen waar je aan toe bent.

WhatsApp 9:00 tot 21:00 online