Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Onze werkwijze

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Hoe helpen wij u?

Het traject begint altijd met het melden van de schade. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door de schade online te melden of door ons even te bellen of te mailen. Een van onze letsel specialisten luistert naar uw verhaal of neemt contact met u op. Er wordt dan een afspraak ingepland zodat we de situatie goed in kaart kunnen brengen. U mag hiervoor op ons kantoor in Amsterdam komen, maar wij kunnen ook zeker bij u op locatie komen. Vindt u het prettiger om de intake telefonisch te doen, dan is dat ook mogelijk. Wij horen graag zo uitgebreid mogelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter. Natuurlijk krijgt u meteen van ons alle informatie die u nodig heeft. De letsel expert waarmee u de intake doet, is de contactpersoon die tijdens het hele traject al uw vragen beantwoordt. Wij streven altijd naar zo kort mogelijke lijnen. Een contactpersoon werkt voor beide partijen het prettigst.

Korte lijnen en een strakke aanpak

We houden van korte lijnen en een strakke aanpak tijdens het letselschade traject. Wij vinden het belangrijk om u tijdig op de hoogte te brengen van nieuwe informatie. Daar mag u dus zeker op vertrouwen. Heeft u zelf vragen, dan staan we absoluut voor u klaar. Zowel telefonisch als per mail zijn we goed te bereiken. Na de intake gaan wij aan het werk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Hoewel wij meteen aan de slag gaan, is er tijdens dit traject veel geduld nodig. Wat we wel direct voor u regelen, is het aanvragen van een voorschot op de schadevergoeding. De kans is namelijk groot dat u meteen na het letsel extra kosten heeft.

Afwikkelen van de letselschadezaak

Vaak is het nodig dat wij beschikken over uw medische gegevens. Uiteraard gaan we heel zorgvuldig met deze informatie om. Na het definitief vaststellen van de schadevergoeding volgt tenslotte nog het afwikkelen en afronden van de letselschadezaak. Meestal kunt u dan binnen 2 weken de slotbetaling van de tegenpartij verwachten. Laat vandaag nog uw gegevens achter en u spreekt binnen 60 minuten een ervaren letselschade specialist. Wij zijn er voor alle slachtoffers van een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.