Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Verkeersongeval

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Veel ongevallen in het verkeer

Ondanks de vele maatregelen die inmiddels zijn genomen in het kader van de veiligheid, vinden er dagelijks nog veel ongelukken plaats. Veel voorkomend is de kop-staart botsing. U rijdt langzaam in de file en de auto achter u botst tegen u aan. Of u rijdt op een voorrangsweg en een medeweggebruiker verleent u geen voorrang. Een botsing kan dan het gevolg zijn. Letselschade ontstaat ook nogal eens wanneer een fietser wordt aangereden. U had gewoon voorrang op de rotonde, maar een automobilist verleende geen voorrang of zag u over het hoofd. Dit kan hele nare gevolgen hebben. Vaak heeft u te maken met letsel. Helaas zijn daar vrijwel altijd hoge kosten aan verbonden. Denk maar aan een ziekenhuisbezoek of hulp in het huishouden. En dan hebben we het alleen nog maar over materiële schade.

Letsel als gevolg van verkeersongeval

Als u bijvoorbeeld met uw scooter wordt aangereden door een auto, kan dit nare breuken tot gevolg hebben. Of wat denkt u van een schouder uit de kom of een hersenschudding. Soms is het zelfs noodzakelijk dat u als verkeersslachtoffer per ambulance naar de spoedeisende hulp wordt gebracht. U begrijpt dat hier veel kosten mee gemoeid zijn. Een kop-staart botsing heeft heel regelmatig een whiplash als gevolg. Veel kosten zijn dan meestal onvermijdelijk. Er worden afspraken gemaakt voor diverse behandelingen en in veel gevallen is het niet mogelijk om te werken. Reken maar uit wat voor kosten dit met zich meebrengt. Had u uw eigen risico nog niet gebruikt bij de zorgverzekeraar, dan is dit nu wel aan de orde. Al deze letselschade is niet uw eigen schuld. U bent het slachtoffer van een verkeersongeval. Heeft u hiermee te maken, dan staat RN Letselschade voor u klaar. Onze professionele en ervaren letsel experts staan u terzijde. De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Neem contact met ons op en we helpen u verder. Onze diensten zijn voor u als slachtoffer van een ongeval geheel gratis.

Contact met RN Letselschade

RN Letselschade is gespecialiseerd in het claimen van een schadevergoeding bij letsel als gevolg van een verkeersongeval. Heeft u te maken met een aanrijding en letsel terwijl u zelf onschuldig bent? Viel u van de fiets doordat een motor u aanreed? Had dit een hersenschudding, een breuk of ander letsel tot gevolg? Wellicht heeft u dan nu al te maken met vervelende kosten. Neem vandaag nog contact op met een van onze letselschade experts. Misschien twijfelt u nog of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Bel ons en u spreekt direct een van onze deskundigen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Onze expert geeft u professioneel advies. U wilt een schadeletsel melden? Hiernaast ziet u een formulier waarmee u de schade kunt melden. Vult u dit volledig in en binnen 60 minuten belt een van onze experts u terug. Wij zijn er voor u als u te maken heeft met letselschade. Maak gebruik van onze professionele diensten. We werken in heel Nederland. De intake kan zowel in Amsterdam, als op uw locatie of telefonisch plaatsvinden.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.