Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Schadevergoeding

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Schadeposten bij letselschade

Heeft u een verkeersongeval gehad of heeft u letsel als gevolg van een bedrijfsongeval? Grote kans dat u dan nu te maken heeft met veel kosten. Deze schadeposten kunnen in de meeste gevallen worden verhaald op de tegenpartij. Neem contact op met RN Letselschade en wij helpen u verder. U heeft als slachtoffer recht op een letselschade claim. De hoogte hiervan hangt af van verschillende factoren. Onze experts doen er alles aan om voor u een rechtvaardige en maximale claim te vorderen. Aan het begin van het traject is de hoogte hiervan nog moeilijk in te schatten. Aan welke schadeposten kunt u zoal denken?

 • Verlies van verdienvermogen
  Soms kunt u na een ongeval uw werk niet meer hervatten. U wordt dan gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt verklaard. Uw inkomsten kunnen hierdoor minder worden. Misschien betaalt uw werkgever niet langer uw volledige salaris. Of u loopt bonussen mis. Wij richten ons bij deze schadepost niet alleen op het inkomen dat u had voordat u het ongeval kreeg, maar we nemen ook eventuele gemiste carrièrekansen mee in onze berekening.
 • Smartengeld
  Helaas brengt een ongeval naast materiële schade vaak ook immateriële schade met zich mee. U kunt te maken hebben met veel pijn en verdriet. Misschien liep u een aantal vreugdevolle hoogtepunten in uw leven mis als gevolg van het letsel. Smartengeld houdt in dat u hiervoor een financiële compensatie krijgt. U begrijpt dat verdriet moeilijk om te zetten is in een financiële vergoeding. De hoogte van dit bedrag is dan ook redelijk moeilijk in te schatten. Meestal kijken we naar uitspraken die rechters deden in vergelijkbare situaties.
 • Huishoudelijke hulp
  Als de dagelijkse bezigheden zoals eten koken, wassen en boodschappen niet meer mogelijk zijn, heeft u hiervoor hulp nodig. Of u deze nu krijgt van familie, vrienden of de thuiszorg, u heeft recht op een vergoeding. Heeft u een Persoons gebonden budget, dan komt uw eigen bijdrage in aanmerking voor een vergoeding.
 • Medische kosten
  Misschien had u op het moment van het ongeval nog geen medische kosten gemaakt. Bezoekt u nu regelmatig het ziekenhuis, dan zult u waarschijnlijk uw eigen risico bij uw zorgverzekering kwijt zijn. Ook deze schadepost claimen we op de tegenpartij. Denk hierbij ook aan niet vergoede medicijnen of bezoeken aan een fysiotherapeut. Het bewaren van bewijsstukken is hierbij erg belangrijk. Meestal moet u de kosten eerst indienen bij uw eigen zorgverzekeraar. Krijgt u deze niet vergoed, dan verhalen we ze op de aansprakelijke verzekeraar.
 • Schade aan eigendommen
  Misschien heeft uw telefoon, uw fiets of uw scooter het ongeluk niet overleefd. Moet u nieuwe spullen aanschaffen als gevolg van het ongeval, dan is dit ook een schadepost die in aanmerking komt voor vergoeding.
 • Reiskosten
  Parkeergeld, benzinegeld, kosten voor het openbaar vervoer en vergoedingen die u betaalt aan mensen die u rijden, kunnen een grote schadepost betekenen. Alle reiskosten die u zonder het ongeluk niet zou hebben gemaakt, noteren we als schade.

RN Letselschade is er voor indienen en verkrijgen van schadevergoeding

Heeft u letselschade? Zijn er veel kosten die het gevolg zijn van uw ongeval? Neem contact op met de experts van RN Letselschade. Samen met u bekijken we welke schade u heeft geleden en welke schade er nog te verwachten is. Bij het bepalen van de schade wordt vaak gekeken naar uw persoonlijke situatie voor en na het ongeluk. Wij doen er alles aan om een rechtvaardige en maximale schadevergoeding voor u te krijgen.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.