Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Bedrijfsongeval

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Ongeval op het werk

Ook tijdens het werk geldt: een ongeluk zit in een klein hoekje. Een moment van onoplettendheid heeft soms verstrekkende en nare gevolgen. Uw collega was even met de aandacht ergens anders en u bent de dupe. Een machine functioneert niet zoals het hoort en u loopt fysiek schade op. Een val van een steiger kan ernstige letselschade met zich meebrengen. Heeft u hiermee te maken? Liep u door een nare val schade aan uw rug of nek op? Raakte u door een onveilige machine een of meerdere vingertopjes kwijt? Het zou kunnen dat de arbeidsomstandigheden onveilig waren. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk. Bent u aan het werk op het kantoor, in de machinekamer, buiten of op een andere locatie en vindt er een ongeval plaats? In principe is de werkgever dan aansprakelijk voor de schade. Het zou echter kunnen dat de werkgever aan kan tonen dat hij volledig aan de zorgplicht heeft voldaan. Of misschien kan hij aangeven dat het letsel een gevolg is van een onverantwoorde handeling door u zelf. RN Letselschade helpt u in deze situatie. Dit is voor u geheel kosteloos. Ook in het geval dat er geen schade verhaald wordt op de werkgever, brengen wij bij u geen kosten in rekening. U mag vertrouwen op ons no cure no pay principe.

Schadevergoeding bij bedrijfsongeval

U liep letselschade op tijdens het werken? Neem contact op met RN Letselschade. Wij verlenen u in deze situatie bijstand. Een ervaren letselexpert inventariseert wat er is gebeurd en of er een schadevergoeding geregeld kan worden. Het bedrijfsongeval wordt uitgebreid besproken. Heeft u werkgever echt alle voorzorgsmaatregelen getroffen om dit ongeluk te voorkomen? Allereerst zoeken wij uit of uw werkgever wel of niet aansprakelijk is. Als we de conclusie trekken dat dit het geval is, dan stellen we alles in het werk om een passende schadevergoeding voor u te realiseren. In de praktijk zien we dat de meeste werkgevers voor dit soort schades verzekerd zijn. Heeft u letselschade? Bel ons of laat uw gegevens achter op uw website. U kunt ook de schade melden door middel van het formulier dat u vindt op de site. Een van onze deskundigen zal u dan binnen 60 minuten bellen.

Hoe hoog is de schadevergoeding?

De kosten als gevolg van een bedrijfsongeval kunnen hoog oplopen. Uiteraard zijn deze afhankelijk van het soort en van de ernst van het letsel dat u opliep. Zijn er bezoeken aan een fysiotherapeut of een arts nodig? Misschien was het ongeval zo ernstig dat de ambulance ingeschakeld moest worden. Wellicht kunt u voor kortere of langere tijd niet werken. In het vervelendste geval kunt u door het letsel nooit meer uw oude functie beoefenen. Al met al zorgt een bedrijfsongeval vaak voor veel financiële schade. En dan hebben we het nog niet eens over de emotionele pijn. Wij inventariseren alle schadeposten. Ook degene waar u zelf misschien niet eens aan denkt. In veel gevallen kunnen we de schade verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever. U heeft te maken met letselschade als gevolg van een bedrijfsongeluk? Neem vandaan nog contact op met RN Letselschade. Uw zaak is bij ons in goede handen. Dit is geheel kosteloos voor u. Om de directe kosten te kunnen betalen, regelen wij in veel gevallen een voorschot op de schadevergoeding. Op ons kunt u rekenen. We kiezen voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Wat de tegenpartij betreft, hanteren we een zakelijke houding. Meld vandaag nog uw schade en we nemen binnen 60 minuten contact met u op.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.