Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Letselschade

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

Wat is letselschade?

U loopt nietsvermoedend over het zebrapad en plotseling rijdt een automobilist u aan. De gevolgen van dit soort ongevallen kunnen groot zijn. Vaak is er sprake van letsel. Zowel psychisch als lichamelijk. Misschien wordt u opgenomen in het ziekenhuis. Het kan maar zo zijn dat er een operatie volgt. Wie zorgt er voor de eventuele kinderen? Waarschijnlijk kunt u voorlopig uw werk niet doen. Dit is een voorbeeld van letsel dat u oploopt door de schuld van iemand anders. Het gebeurt ook nogal eens dat mensen letsel oplopen in een file. De auto achter u remt te laat en u moet voorlopig dealen met een vervelende whiplash. In al deze gevallen krijgt u te maken met kosten. Veel kosten vaak zelfs. Letselschade kunt u ook oplopen tijdens een bedrijfsongeval. Bent u de persoon die letselschade heeft opgelopen? Is dit ongeval veroorzaakt door een ander? Neem dan contact op met RN Letselschade. Wij stellen de WA-verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk en vorderen een schadevergoeding. U bent slachtoffer geworden van een ongeval? Laat vandaag uw gegevens nog achter op onze website. Wij gaan voor een maximale schadevergoeding.

RN Letselschade helpt u geheel kosteloos

Heeft u te maken met letselschade, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar in het hele land mag u een beroep op ons doen. Dagelijks vinden er vele tientallen ongevallen plaats. Zowel op het werk als in het verkeer. Een ongeluk zit tenslotte maar in een klein hoekje. Heeft u schade opgelopen terwijl het niet uw eigen schuld is? Heeft u nu en in de toekomst te maken met veel kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn er voor het regelen van een rechtvaardige en maximale schadevergoeding en voor het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Onze rechtsbijstand en onze hulp bij letselschade is voor u helemaal gratis. Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en twijfelt u of u recht heeft op schadevergoeding? Bel of mail ons en we helpen u meteen verder. Binnen 60 minuten spreekt u een ervaren letselschade specialist.

Letselschade expert regelt schadevergoeding voor u

Heeft u te maken met letselschade? Meld dit dan zo snel mogelijk bij RN Letselschade. Wij verwijzen u door naar een letselschade expert. Deze maakt meteen een afspraak met u en we inventariseren de schade. We vertellen u ook alle details over het traject dat nu volgt. Wij gaan vervolgens aan het werk om de schade te verhalen op de tegenpartij. Meestal zal deze persoon verzekerd zijn en krijgt u van de betreffende verzekering de schadevergoeding uitbetaald. Dit proces van aansprakelijk stellen kan soms wel een week of 6 in beslag nemen. De kans is groot dat u al meteen na het ongeval extra kosten heeft. U gaat bij een fysiotherapeut langs, er is huishoudelijke hulp nodig of u heeft bijvoorbeeld te maken met reiskosten. Daarom proberen we zo snel mogelijk een voorschot van de betaling voor u te regelen. Als wij alle informatie, waaronder ook uw medische gegevens, verzameld hebben, kan de schadevergoeding definitief worden vastgesteld.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.