Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87
Ma - Vr: 09:00 – 17:00 | 020 – 225 98 87

Gratis rechtsbijstand

Vrijblijvend advies nodig van onze experts?

Bel nu: 020 – 225 98 87

100% Gratis hulp bij letselschade

Het regelen van uw letselschade kan een heel complex proces zijn. Daarbij komt dat u waarschijnlijk ook nog te dealen heeft met de gevolgen van het letsel. Misschien moeten er praktische zaken rondom het huishouden worden geregeld. Wellicht lukt het u nu niet om zelf voor de kinderen te zorgen. Veel komt er dan op u af. De kans is groot dat u ook regelmatig wordt overvallen door emoties. En dan moet het letselschadetraject worden opgestart. RN Letselschade kan u veel uit handen nemen. Onze rechtsbijstand is voor u geheel gratis. Heeft u te maken met letselschade waarvoor een andere persoon aansprakelijk is, laat u dan gratis bijstaan door een van onze schade experts.

Onafhankelijk advies door letselschadespecialist

De letselschadespecialist behartigt alleen uw belangen. Niet die van de tegenpartij. Een voordeel hiervan is dat u een zakelijke afstand kunt bewaren ten opzichte van de tegenpartij. Ons advies is altijd onafhankelijk. U mag erop vertrouwen dat de goede juridische stappen worden gezet. Wij staan pal voor uw rechten. In elke fase van het traject geven wij u deskundig advies. We steunen u bij het nemen van belangrijke beslissingen. Ook zijn wij er voor professioneel advies als er juridische of financiële zaken geregeld moeten worden. We houden de lijnen graag kort. U mag tijdens het traject op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

Eerlijke en betrouwbare hulp

RN Letselschade verleent gratis juridische hulp. In heel Nederland kunt u een beroep op ons doen. Onze hulp is voor u geheel kosteloos. Mocht er een rechtbankprocedure nodig zijn tijdens het traject, ook dan kunt u op ons rekenen. Neem contact op met ons letselschadebureau en we vertellen u precies wat we voor u kunnen betekenen. Alle kosten factureren we de verzekeraar van de tegenpartij. Samen staan we sterk.

Onze juristen en experts staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.